Reborn pop bestellen


Let op: op het moment heb ik een wachtlijst en neem ik (voorlopig) geen nieuwe opdrachten aan.

Wat leuk dat je een reborn pop bij me wilt bestellen! Voordat je daadwerkelijk je bestelling gaat plaatsen kun je hieronder lezen hoe het bestelproces in zijn werk gaat. 

Keuze 1:  je wilt een pop die klaar is.

Bij Mijn reborns (vanaf 2019) kun je zien welke poppen ik op voorraad heb. Staat er een pop bij die je graag wilt bestellen, vul dan het bestelformulier keuze 1 in.

 

Op het bestelformulier vink je de pop aan die je wilt bestellen en je vult je contactgegevens in. Daarnaast heb je de keuze om de pop op te komen halen in Tilburg of om de pop te laten verzenden. Als ik het ingevulde bestelformulier van je heb ontvangen stuur ik een e-mail om een afhaalafspraak in te plannen of, in het geval dat je voor verzending hebt gekozen, een e-mail met een betaalverzoek. Het bedrag dient volledig te zijn voldaan voordat de pop wordt opgestuurd.

 

Ik verzend via DHL en PostNL, je kan op het bestelformulier aangeven welk bedrijf je de bezorging wilt laten uitvoeren en op welke manier je het pakket verzonden wilt hebben. De verzendkosten van DHL zijn hier te vinden en van PostNL hier. De verzendkosten en risico van verzending zijn voor de koper.

Keuze 2: je wilt een custom pop (naar wens gemaakt)

Wil je graag een reborn pop die helemaal naar jouw wensen is gemaakt? Vul dan het bestelformulier keuze 2 in.

 

Je weet al met welke kit je pop gemaakt mag worden

Mocht je al weten welke kit je wilt, vul dan de naam van de kit, de ontwerper en de (web)winkel waar je de kit gezien hebt in op het bestelformulier. Wil je een kit bestellen die bij Mijn reborns (vanaf 2019) staat, dan is het vermelden van de naam voldoende. Vermeld in het berichtvakje hoe je wilt dat je pop eruit komt te zien.

 

Als ik het ingevulde bestelformulier van je heb ontvangen stuur ik een e-mail om de kosten van de materialen en verschillende opties omtrent de afwerking van de pop met je te bespreken. Daarnaast vind je in deze e-mail ook een betaalverzoek voor een aanbetaling van €100. Ik neem de opdracht pas in behandeling als de aanbetaling is voldaan, dit is voor mij een garantie dat de pop ook daadwerkelijk wordt afgenomen. Bij het annuleren van de reborn pop volgt geen terugbetaling van de aanbetaling.

 

Wanneer de pop klaar is stuur ik je een e-mail om een afhaalafspraak in te plannen of, in het geval dat je voor verzending hebt gekozen, een e-mail met de vraag hoe je de pop verzonden wilt hebben en een betaalverzoek voor het resterende bedrag. Het bedrag dient volledig te zijn voldaan voordat de pop wordt opgestuurd. De verzendkosten en risico van verzending zijn voor de koper.

 

Je weet nog niet (precies) wat je wilt

In dit geval vink je de keuze aan dat ik voor je op zoek ga naar een kit om je pop van te maken. Het zou voor mij erg handig zijn als je in het berichtvakje aan wilt geven hoe je wilt dat je pop eruit komt te zien. Als ik het ingevulde bestelformulier van je heb ontvangen stuur ik je een e-mail om je wensen te bespreken en in deze e-mail vind je ook een betaalverzoek voor een aanbetaling van €25. In de zoektocht naar een geschikte kit en andere benodigdheden gaan voor mij veel uren zitten, helaas is in het verleden gebleken dat dit, door ondoordachte bestellingen van klanten, soms voor niets bleek te zijn. Om dit in de toekomst te voorkomen is het vragen van een aanbetaling helaas noodzakelijk. Nadat de aanbetaling is voldaan ga ik voor je op zoek naar verschillende opties, deze stuur ik per e-mail aan je door.

 

Zodra je hebt aangegeven met welke opties je akkoord gaat, krijg je van mij een e-mail met een betaalverzoek voor een aanbetaling van €75. Hiermee kan ik de benodigde materialen gaan bestellen en dit is voor mij een garantie dat de pop ook daadwerkelijk wordt afgenomen. Bij het annuleren van de reborn pop volgt geen terugbetaling van de aanbetaling(en).

 

Wanneer de pop klaar is stuur ik je een e-mail om een afhaalafspraak in te plannen of, in het geval dat je voor verzending hebt gekozen, een e-mail met de vraag hoe je de pop verzonden wilt hebben en een betaalverzoek voor het resterende bedrag. Het bedrag dient volledig te zijn voldaan voordat de pop wordt opgestuurd. De verzendkosten en risico van verzending zijn voor de koper.